Stadstuin, Dak en terras inrichting

Op zoek naar creatieve oplossingen om jouw stadstuintje, terras, gevel of dak te vergroenen? Een verticale groene gevel? Een groendak? Een serre of moestuin op je dak? Kortom wil je graag een groene oase maar weet je zelf niet waar te starten of besteed je dit graag uit? Maak samen met Urban Jungle Antwerpen van je stadstuintje of terras een groene oase van rust. Wij adviseren je hoe je die ruimte optimaal benut, en bieden bovendien alles van pot tot bak tot planten en meer… Voor kleine en grote ruimtes.

 

Van concept tot aanleg

Louter advies of wil je echt alles uitbesteden? Wij kunnen van concept tot uitvoering helpen met het aanleggen van je tuin, groendak en (dak)terras. We zetten vol in op het gebruik van duurzame materialen (hout, cortenstaal, ecofabrix) en helpen we je aan een tuin waar je jarenlang van kan genieten. Met een goed doordacht tuinontwerp lijkt zelfs de kleinste stadstuin een groen paradijs. 

Van plantgoed tot slimme oplossingen

Een (stads)tuin? Klimaat robuuste tuin? Of natuurtuin laten aanleggen?
We bieden advies rond plantgoed dat het goed doet in een stedelijke omgeving. Maar verder hebben we ook heel wat slimme oplossingen en producten specifiek voor het vergroenen van kleinere stedelijke ruimtes.

Tuin of terras laten ontwerpen en/of aanleggen

Een tuin, terras of daktuin die perfect past bij je woning, je omgeving, bij jou? Wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. We starten met een vrijblijvend verkenningsgesprek en overlopen de bestaande tuin, alsook jouw wensen, dromen en inspiratie. Wij komen graag eens langs voor een gesprek en een tasje koffie. 

Let's Talk

Onze Missie? Mensen in de stad en daarbuiten de middelen, advies en vooral veel ‘goesting’ en ‘inspiratie’ geven om hun (kleine) ruimtes te vergroenen.
Maar elk tuintje, balkon, dak, gevel … heeft een andere invulling en noden; dus best dat we eens samenzitten en bekijken wat we kunnen betekenen voor jouw groene project(je). Aarzel niet! Contacteer ons!
Onze deur staat altijd open…

Meer Duurzaamheid

We kiezen steeds voor duurzame ecologische aanbieders die onze visie en missie delen.

Groene Innovaties

We willen bijdragen tot positieve en duurzame ecologische en economische ontwikkelingen

Lokale Kwekers

Ons aanbod bestaat uit kwalitatieve planten die duurzaam en lokaal worden gekweekt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

@keramic.store

Follow Us :