Oplossingen voor Horeca

Op zoek naar creatieve en groene oplossingen om jouw (horeca) terras, gevel of dak te vergroenen?

Of het nu zomer of zelfs winter is, een groener terras of omgeving bij een horecazaak is altijd nuttig. Het kan voor een extra omzet zorgen of voor meer uitstraling, zeker in de stad. Maar als ondernemer wil je je focussen op je kerntaken, daarom bieden wij diverse oplossingen zelfs pakketten om jouw terras of afscheiding om te toveren to een groene functionele oase. 


Creatieve en biodiverse oplossingen voor elke horecaconcept
Wij zijn leverancier van diverse groene afscheidingen voor jouw terras of exclusieve bakken en potten voor jouw interieur. Wil je graag verse kruiden, of groenten plukken van op jouw terras? Ook dat kunnen we voorzien. Urban Jungle kan jou ondersteunen met advies, een gericht aanbod en zelfs de inrichting…  

Pakketten
Heb je een mooie plantenbak of terrasafscheiding maar weet je niet hoe je die nu best invult met geschikte planten, kruiden of andere? Wij kunnen ook eenvoudige pakketten voorzien met het juiste plantsoen in functie van jouw terras. Geleverd en eventueel geplaatst.

Let's Talk

Onze Missie? Mensen en bedrijven de middelen, advies en vooral veel ‘goesting’ en ‘inspiratie’ geven om hun (kleine) ruimtes te vergroenen.
Maar elk bedrijf heeft een andere invulling en noden; dus best dat we eens samenzitten en bekijken wat we kunnen betekenen. Aarzel niet! Contacteer ons! Onze deur staat altijd open…

Meer Duurzaamheid

We kiezen steeds voor duurzame ecologische aanbieders die onze visie en missie delen.

Groene Innovaties

We willen bijdragen tot positieve en duurzame ecologische en economische ontwikkelingen

Lokale Kwekers

Ons aanbod bestaat uit kwalitatieve planten die duurzaam en lokaal worden gekweekt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

@keramic.store

Follow Us :